ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOTMENNEET31.8.2013 TELMUN ROCKFUTIS!
Kupittaan puisto     5€/joukkue.         TELMUN jalkapalloturnaus on suunnattu bändeille ynnä muille musiikkialan tekijöille. (miksei muillekkin? ). Joukkueen tulee olla vähintään 5+1 henkeä mutta enintään 10 henkinen eli maksimissaan 4 vaihtopelaajaa. kaikkien jäsenten ei ole pakko olla bändissä eli kavereita saa ottaa mukaan (koska harvempi bändi on 6 henkinen..) kuitenkaan ihan liigatason pelaajat eivät saa osallistua.. jotta säilynee rehti henki :-).

Alkoholin nauttiminen on sallittu (ellei pakollista :-D )

Osallistuminen maksaa 5€/bändi (eli alle 1€/henkilö) mikä menee kustannuksiin. (paikalla pari dj:tä sekä ainakin 1 live-bändi.)

Voittajille luvassa palkinto!!!

Säännöt: 2x10 minuutin erät. normaalit jalkapallon säännöt mutta paitsiosääntöä ei ole. rumat taklaukset ei tähän turnaukseen kuulu. Kortteja ei jaeta paitsi edellä mainituista rumista taklauksista tuomittaneen punainen kortti. Tuomarina toimii aina jonkun pelaamattoman joukkueen jäsen.

Joukkueita mahtuu mukaan 8kpl (myös 12 on mahdollista jos kysyntä on kovaa) Ennakkoilmoittautumiset telmun sähköpostiin telmu@telmu.fi tai suoraan minulle bigfreeze@netti.fi 28.8.2013 mennessä. ja viestiin otsikoksi TELMUN ROCKFUTIS. Joukkueet otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ja ilmoittakaa joukkueen nimi sekä yhteyshenkilö ja yhteyshenkilön puhelinnumero.

Jos on lisäkysymyksiä niin kysy :-)

Tua aikataulu on noin.. eli voi kestää paljon vähemmänkin ja voi kestää vähän pidempäänkin. mutta eka peli alkaa jo kello 12.00. eli joukkueiden tulee olla silloin jo paikalla.

...............................................................................................................................................................
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander