ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOTMENNEET15.8.2013 Telmun Taiteiden Yö
 Papa Joe        0e         Achiote ja Sisare viihdyttävät Papa Joen seiloreita tummenevan elokuun illassa Telmun taiteiden yössä. Teeman mukaisesti rock soi tavallista taidepainotteisemmin Papa Joen hanojen virratessa ja laineiden loiskuessa!

ACHIOTE on melodista heavya ja grungea yhdistelevä yhtye, jonka musiikissa kaikuu myös vienot karjalais-vaikutteet. Herkkää ja sielukasta metallia tarjoileva nelikko käsittelee lauluissaan alitajuntaisia kielikuvia ja sisäisiä demoneja.


SISARE soittaa maanläheistä ja maalailevaa progea kiireettömällä tempolla. Syyskuussa esikoislevynsä julkaiseva yhtye uhmaa sadetta niin laulu- kuin soittovetoisillakin osuuksilla ja vie tarinoillaan seilorit kahden meren väliin, maailmanlopun äärelle.


AIKATAULU:
ACHIOTE 21.00
SISARE 20.00

Vapaa pääsy / K-18

Säävaraus!

...............................................................................................................................................................
© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander