ETUSIVU AJANKOHTAISTA TAPAHTUMAT TELMU RY JÄSENEKSI JÄSENEDUT YHTEYSTIEDOT

TURUN ELÄVÄN MUSIIKIN YHDISTYS - TELMU RY

Turun elävän musiikin yhdistys jo toista kertaa Turussa!

Alunperin 70- ja 80-lukujen taitteessa toiminut turkulainen elävän musiikin yhdistys sai jatkoa, kun yhdistys liitettiin yhdistysrekisteriin uudelleen keväällä 2011.

Telmu on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää populaari- ja rockmusiikin harrastusta sekä edistää ja tukea musiikkitoiminnan kehitystä Turussa ja lähialueilla.

Telmu ry:n mielestä Turussa on elävää musiikkia. Yhdistyksen tavoitteena on luoda yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri niin bändien kuin kuulijoiden, ammattimuusikoiden kuin harrastelijoidenkin kesken. Jalkaudutaan keikoille ja vallataan Turku elävän musiikin kasvualustaksi! Telmu ry tavoittelee maltillisen hintapolitiikan harjoitustiloja ja monipuolisia esiintymisareenoita kaupunkiin.

Telmu ry toimii vapaaehtoisvoimin. Aktiivinen jäsenistö roudaa ja tiskaa, myy liput ja tilittää apurahat – Telmun tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa tapahtumillaan, vaan luoda mahdollisuuksia lahjakkaille ja kiinnostaville elävän musiikin tekijöille kaupallisesta menestyksestä ja medianäkyvyydestä riippumatta.

Telmu järjestää klubeja, konsertteja ja keikkoja Turussa. Toimintaan kuuluvat myös seminaarit, festarimatkat jne.

Liity jäseneksi 5v juhlavuoden kunniaksi vain 10 €:lla

Jäsenilleen Telmu tarjoaa huimia etuja, mukana ovat mm. Rumba, V.R. Studio, 8Raita ja Soitin Laine. Lisäksi telmulaiset pääsevät Telmun järjestämille keikoille ja festarireissuille edullisemmin.

Telmu toimii vapaaehtoisvoimin jäsenmaksujen varassa. Liittymällä jäseneksi tuet toimintaamme ja pääset nauttimaan Telmun huikeista eduista.

Liity nyt!

Telmu tukee musiikkia – kuuntele sen ääntä.Telmu ry:n säännöt (pdf).© Turun elävän musiikin yhdistys - Telmu ry 2016.   Markulantie 14, 20360 Turku   Tel: +358 40 721 7870   Webdesign: Pauna Inc.  Kuva: Kimmo Helander